
Jeg heter Gro Kristoffersen, har bachelor i ernæring fra Oslo Nye Høyskole og har tatt spesialisering i matintoleranse og hårmineralanalyse ved Tunsberg Medisinske Skole.
Før jeg studerte ernæring var jeg en travel trebarnsmor i krevende jobb og med dårlig helse. Jeg gikk stadig til legen for å få hjelp med helsen, men han fant ikke noe galt. Til slutt sa han: «jeg skjønner at det er noe som ikke stemmer i kroppen din, men jeg klarer ikke å finne ut hva det er». Mange år senere fikk jeg endelig en diagnose, men hadde jeg tatt tak i kostholdet mitt allerede da, hadde jeg kanskje sluppet det.
Etter det innså jeg omsider at jeg måtte gjøre noe med livsstilen min. Jeg har ikke blitt frisk, men jeg har blitt FRISKERE og ett av verktøyene mine er MAT.
Hadde jeg et ekstremt dårlig kosthold før jeg ble syk? Nei, jeg vil påstå at jeg hadde det som kalles et «normalt» kosthold. Jeg spiste som folk flest som er i full jobb, har tre små unger og lever i tidsklemma.
Jeg har kjent på kroppen hva feil mat kan gjøre, og jeg har sett det på mine tre barn. Jeg har opplevd stresset med å endre kosthold, opplevd at det nesten var umulig å finne noe å spise, og gjennomgått frustrasjonen med å måtte tilpasse oppskrifter. Men jeg har også funnet større matglede, oppdaget nye gode ingredienser, og beveget med mot et kosthold basert på råvarer i stedet for halvfabrikat.
Gjennom det jeg selv har opplevd, brant det fram et ønske om å hjelpe andre til bedre helse og livskvalitet. Derfor udannet jeg meg inne ernæring og tilbyr nå individuell veiledning, foredrag og kurs både til privatpersoner, bedrifter og organisasjoner/foreninger.
Det er mulig å blir friskere med mat, og økt kunnskap gjør det enklere å ta gode valg.
Organisasjonsnummer 922 536 317